Winx Club dy sezone te reja ne 2016! [Two NEW Winx Club seasons in 2016!]

2:36 PM InabluMovies 1 Comments

Seriali i animuar, i cili ka korrur një sukses në të gjithë botën, “Winx Club”, pritet të vij shumë shpejt me një sezon të ri për argëtimin maksimal të fëmijëve kudo në botë.

Projekti i ri do të titullohet “Winx Club WOW – World Of Winx” dhe do të përbëhet nga dy sezone të përbërë nga trembëdhjetë episode, secili do të zgjat nga 22 minuta. Komplet të dy sezonet, të cilat do të debutojnë në fillim të vitit 2016, dhe në vjeshtë të vitit 2016. “Winx Club” është seriali i parë i animuar italian, i cili do të transmetohen në Shtetet e Bashkuara, në sajë të “Netflix” dhe “Nickelodeon”.

Në Shqipëri, “Winx Club”, është transmetuar në ekranin e “Vizion Plus” me të gjithë sezonet e kaluar.
Nuk dihet nëse do të fitoj të drajtat e dy sezoneve të reja, por gjithsesi ky serial për fëmijë është renditur si më të suksesshmit e shfaqur ndonjëherë në ekranet tona. Blerja dhe transmetimi i tij nga “Vizion Plus” në Shqipëri do të ishte sërish një sukses, duke parë suksesin e sezoneve të para.

 #WinxNews #WinxClub #Albanian #Shqip

1 comment:

  1. I thinked season 7 were last season of winc

    ReplyDelete